قائم‌ مقام معاون فرهنگی وزارت علوم در آئین اختتامیه هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت: ارزیابی سالانه مجموعه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، یکی از هدف‌های جشنواره حرکت است

سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵ تعداد بازدید : 109

در آئین اختتاحیه هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت که در دانشگاه گیلان برگزار شد، قائم‌ مقام معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ ارزیابی سالانه مجموعه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی را یکی از هدف‌های جشنواره حرکت عنوان کرد. 

دکتر رشید جعفرپور قائم‌ مقام معاون فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه 25 اتحادیه انجمن علمی در کشور درحال فعالیت هستند گفت: در مجموعه آموزش عالی حدود ۷ هزار و ۸۰۰ انجمن علمی دانشجویی در رشته و گرایش‌‌های مختلف وجود دارد که اگر تعداد این انجمن‌ها در دانشگاهی به ۲۰ مجموعه برسد، در قالب اتحادیه فعالیت خواهند کرد و می‌توانند به صورت گروهی در جشنواره‌ها حضور یابند.

دکتر  جعفرپور به راه‌یابی 3هزار و 16 اثر در حوزه‌های مختلف در هفدهمین دوره این جشنواره از مجموع ۱۰۴ دانشگاه کشور اشاره کرد و افزود: جشنواره «حرکت» به‌صورت سالانه فعالیت‌های انجمن‌های علمی را ارزیابی می‌کند و انجمن‌های برگزیده معرفی خواهند شد و گذشت ۱۷ دوره از این رویداد علمی نشان‌دهنده پختگی و فعال‌سازی زیست‌بوم علمی دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف است.

وی انتخاب سکوی برتر را در هفدهمین دوره از این جشنواره وجه تمایز آن با دوره‌های گذشته دانست و گفت: در این دوره از جشنواره ۷۵ داور از دانشگاه‌های مختلف به صورت حضوری در سه روز آثار را مورد ارزیابی قرار دادند و آثار و ایده‌های خلاقانه ارائه شده توسط انجمن‌ها در قالب سکوی برتر نیز معرفی می‌شوند.

قائم‌ مقام معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: بیشترین آثار ارسالی به ترتیب در رشته‌های علوم‌انسانی، فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و دامپزشکی، هنر و معماری و علوم ورزشی و تربیت‌بدنی است.

دکتر جعفرپور ضمن قدردانی از متولیان برگزاری این جشنواره، گفت: از پشتیبانی‌های مجدانه رئیس دانشگاه گیلان و میان‌داری مسئولانه ایشان، اعضای شورای سیاست‌گذاری وزارتخانه، کمیته داوران، معاونت فرهنگی دانشگاه گیلان کمال تشکر را دارم.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: جشنواره «حرکت» بزرگ‌ترین رویداد علمی دانشجویی کشور است که توسط انجمن‌های علمی به منصه ظهور می‌رسد و در نهایت با پیوند با زیست‌بوم پارک علم و فناوری به همت استانداری زمینه اشتغال برای این نخبگان فراهم خواهد شد.

شایان ذکر است هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت با شعار «حرکت در مسیر جهش علم و فناوری» و با هدف نمایش نتایج و دستاوردهای علمی انجمن‌های علمی دانشجویی و بسترسازی برای هم‌افزایی و انتقال تجربیات بین آنان، با حضور 400 دانشجو از 110 دانشگاه‌ کشور طی روزهای 20 تا 22 آبان‌ماه به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد. 

  • قائم‌ مقام معاون فرهنگی وزارت علوم در آئین اختتامیه هفدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت: ارزیابی سالانه مجموعه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، یکی از هدف‌های جشنواره حرکت است